Rețete de casă pentru a elimina ridurile de pe frunte

Rețete de casă pentru a elimina ridurile de pe frunteRiduri frunte este un foarte frecvente și vizibile, care poate aparea la orice varsta. Cu toate acestea, acesta este tratat ca un semn de imbatranire. În general, acesta devine vizibil ca linii orizontale, care se extind prin piele. Aceste linii sunt vizibile din cauza pierderii de colagen si elastina a pielii, care vă ajută să păstrați pielea tanara. Apoi, puteți ști care sunt cauzele ei și cum să le trateze.

Cauzele de riduri pe frunte

Liniile de expresie și brazde în frunte nu numai acestea sunt prezentate ca un simptom de vârstă; epuizarea și stresul de zi cu zi poate da naștere la astfel de ridurile de pe frunte. Aceste afectiuni ale pielii pot fi, de asemenea, un stimulent mare pentru a îmbunătăți calitatea vieții, ceea ce indică reduce stresul si tensiunea.

Reducerea producției de colagen și lipsa de elastina din piele sunt cauzele de bază pentru frunte ridurile și ridurile profunde. Atunci când producția de colagen începe să lent, pielea își pierde etanșeitatea, care provoacă acest tip de riduri, care pot fi prezente în celebrul cioara picioarele lui, în jurul gurii, deasupra buzei superioare și chiar și pe gât.

 • Nu te opri din citit:
 • Tratament Facial cu gheață pentru a întineri pielea

Când elastina își pierd elasticitatea, pielea nu poate reveni la locul său cât de repede ar trebui să fie, de asemenea, o serie de factori, cum ar fi razele uv, fumatul, toxinele și alte ar putea accelera procesul de riduri.

Dacă ceea ce aveți nevoie este să știi câteva remedii naturale pentru a șterge ridurile de pe frunte, cu preparate acasă, sunteți în locul potrivit. Vă puteți pregăti singuri si acasa, cu ușurință și fără a afecta pielea. Haideți să explorăm câteva rețete pentru a atenua ridurile de pe frunte.

Sfaturi pentru a elimina ridurile de pe frunteReteta de fulgi de ovăz și Iaurt

Ca elimina ridurile de pe frunte

Reparații de linii și riduri pe frunte este posibil și fără a opta pentru un tratament cu botox, care nu pot fi potrivite pentru toți. Ridurile de pe frunte par a fi imobile la început, dar le puteți lupta cu timp și răbdare. Aici sunt câteva sfaturi care va veni cu siguranță foarte bine și va fi practic, dacă sunteți în căutarea pentru rețete de casă pentru a elimina ridurile de pe frunte și alte părți ale feței.

Retete jeleu de petrol și ou pentru a elimina ridurile

Ingrediente:

 • 2 lingurite de vaselina cu naturale sau de casă
 • 1 lingurita de nectar de miere
 • 1 galbenus de ou
 • 1 lingura de ulei de masline sau de migdale

Mod de preparare:

Utilizarea vaporilor de apă poate provoca lichid acest jeleu de petrol și, în câteva minute. Odată vaselina lichid, va trebui să adăugați restul de ingrediente, galbenus de ou, ulei de măsline și nectar de miere.

Reteta de fulgi de ovăz și IaurtSfaturi pentru a elimina ridurile de pe frunte

 • Se amestecă bine până la obținerea unei mase omogene.
 • Puteți să-l păstrați într-un recipient.
 • Nu te opri din citit:
 • 8 masti de exfoliere cu ingrediente de uz casnic
 • Cum să utilizați această rețetă:

Se aplică pe piele atât de moale și apoi începe să-l distribui cu o ușoară presiune, masaj pentru aproximativ 15 minute pentru a obține un efect mai bun. Ceea ce trebuie să lăsați-l să stea timp de aproximativ 30 de minute și apoi scoateți acest produs cu o cârpă umedă. Ideal este să-l aplice în timpul nopții, având în vedere durata de timp de la aplicare. Este recomandabil să păstrați preparatul la temperatura rece.

Fulgi de ovăz și iaurt pentru ridurile de pe frunte

Fulgi de ovăz și iaurt sunt acasă căi de atac foarte popular pentru eliminarea ridurilor de pe frunte. În primul rând trebuie să se amestecă cele două ingrediente până când sunt bine integrate. Când amestecul este gata, ar trebui să fie aplicat pe oferindu moale de masaj pe zonele afectate de riduri, Puteți să lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 30 de minute. Acum puteți să-l eliminați, folosind un produs pentru curățarea pielii sau doar se clătește cu multă apă caldă.