LING FLUENT DESPRE METODA DE ÎNVĂȚARE A LIMBILOR STRĂINE

Dacă sunteți de lectură acest text, înseamnă că ai învățat o metodă eficientă, o limbă străină. Vestea bună este, veți învăța limba pe care ați ales-o. Nu contează câți ani ai, ce studiază sau ce experiența dumneavoastră cu limbile. trebuie Să vorbesc nimic mai mult, cărturari, sau de a citi în orice limbă.

ling-fluent

Cele mai recente studii științifice s-au prăbușit toate clișeele. Nu este adevărat că abilitatea de a învăța limbi străine este în evaluare sau în vârstă. Conștient de succesul pe care il au realizat deja, să învețe cel puțin o limbă, pentru că ceea ce știi, mama. Ce-ai spune, scrie și să citească fluent.

Oamenii de stiinta au confirmat faptul că, în cazul în care studiul de cuvinte, fraze și expresii cât mai simple posibil, veți vedea efecte repede. Această descoperire a stat la baza metoda inovatoare de învățare a limbilor străine, Ling Fluent.

Ca metodă de Ling Fluent modificări învățarea limbilor străine?

În lume există mai multe metode pentru însușirea unor cuvinte și expresii. Cele mai multe dintre ele sunt bazate pe reguli foarte similar are Ling Fluent leo anders, dar câștiga, fără îndoială, pentru studii științifice. Ceea ce justifică succesul lor?

Un accent pe mobilitate. Ling Fluent pareri este folosit, pe cât posibil, propiedadesde dispozitive mobile. Sunt obișnuiți utilizatorii de tablete sau smartphone-uri, o interfață de utilizator simplă. Ceea ce aceste aplicații estimare este că ai învățat să le folosească, pentru că este logic. Interfața de Ling Fluent fost dintre cei mai buni creatori de aplicații în Statele Unite ale americii și Japonia.

Metoda impluso. Este de a asocia idei. În Ling Fluent leo anders este folosit, este cel mai simplu mecanism, care sunt necesare pentru achiziționarea de noi cunoștințe. Cu această formă de stocare pe baza de parteneriat (obligatoriu) de elemente, fiecare utilizator ar trebui să știe, noi informații. În, propoziții sau expresii, noile mass-media: cu ajutorul de imagini, texte sau sunete sunt prezentate.

Repetiții în loc de gramatică. Gramatica nu este, desigur, pentru gândirea umană. Oamenii comunica mult mai repede reamintim, de exemplu, fraze, sau propoziții care sunt deja construite, care Amintește de studiul despre acest subiect și predicat… la timp, după cum știți, de exemplu, cuvântul „a mânca”; nimeni nu te-a învățat, în primul rând, regulile pentru conjugare de acest lucru. ling fluent pareri utilizează mecanisme similare cu cele naturale în procesul de învățare.

Cuvinte și expresii care sunt utile și importante: aceasta este remarcabilă selecție atentă de cuvinte, fraze și expresii, care sunt foarte utile și practice. Există pe platforma de până la 1500 de ele, împărțite în 15 categorii, de aproximativ 100 de cuvinte. Utilizatorii sunt, de vocabular pe următoarele subiecte:

Această selecție de cuvinte și expresii vă permite, în timpul învățării a utilizatorului în mai multe cuvinte, asociándolas la fiecare alte. Este mult mai ușor, în punerea în aplicare a cunoștințelor dobândite.

Cine poate metoda de Ling fluent leo anders?

Ca metodă de Ling Fluent modificări învățarea limbilor străinePlatforma nici o restricție de vârstă. Utilizarea sa este atât de simplu încât să poată fi folosit pentru copii de 12 ani. Cu siguranță nu este în valoare de ea pentru a recomanda pentru elevi și adulți de toate vârstele, precum și studenți, facultate și de liceu, atunci când interfața grafică este atractiv.

În ce fel este metoda de rezolvă diferențele între nivelurile de progres? Sistemul de învățare se adaptează inteligent la nivel de utilizator progresul aflați la viteza ta. Ca urmare, oamenii care nu pot să învețe mai repede, te plictisești, și utilizatorii au nevoie de un pic mai mult timp pentru tine, repeta cuvinte sau expresii în modul care se potrivește cel mai bine.

Un element important al metodei de formare, pe examene. Este necesar pentru a indica faptul că sunt dispuși să accepte într-un mod prietenos. Nimeni nu este de gând să compare acestea, în cazul în care testele în școală, ci dimpotrivă, va reamintim, mai mult decât un joc video.

La amoldamiento inteligent atribuie utilizatorul de la început, atunci când utilizatorul se deplasează pentru prima dată. Personalul de platforma va ajuta, având în vedere alegerea de curs. În plus, asistența tehnică este disponibilă pe întreaga durată a cursului și este un sprijin real pentru utilizatori.

Un element de extra-metoda (disponibil în pachet VIP) sunt specializari. Utilizatorul poate de instruire este axat pe limba pentru afaceri limba pentru interviuri, precum și specializări în industria de construcții sau de îngrijire personală.

Ce studii spun despre eficacitatea? După crearea, o echipă de cercetători este modul în care o facem în descrierea metodei utilizate; proiectul a fost dezvoltat de un grup de lingviști și specialiști în metodologia de predare a limbilor străine. În contrast cu multe alte cursuri, ling fluent pareri  astfel de popularitate a repede că una dintre echipe, cursul de studiu la o Universitate – statele UNITE ale americii), a decis să investigheze.

Ca parte a experimentului pentru analiză, au ales un grup de oameni care au avut probleme cu învățarea unei limbi străine. Nici unul dintre participanții la studiu au avut contacte prealabile cu cel German, este sugerat să învețe această limbă. Imediat veți fi împărțite în trei grupuri: unul dintre ei a folosit pentru a face un curs intensiv, multimedia, tradiționale, create pentru a face procesul de învățare de acasă, cel de-al doilea a fost trimis la un curs intensiv, de școală, și de la a treia metoda de. Nu este cunoscut numele participanților.

Opinii ale experților cu privire la metoda de Ling Fluent pareri

Opinii ale experților cu privire la metoda de Ling Fluent pareriToți participanții au avut sentimentul că utilizează cea mai recentă metodă de învățare. După o lună de lecții, rezultatele lor sunt comparate. Grupul care a folosit metoda de Ling Fluent leo anders cinci ori a depășit numărul de cuvinte și expresii învățate în comparație cu grupul care a participat la clase tradiționale, și până la șapte ori mai multe cuvinte și expresii care grupul a studiat, la domiciliu, cu metoda de mass-media tradiționale.

Pentru evaluarea de stocare a materialului, a cerut să se oprească participanții la cursul de patru săptămâni, după care un examen de limba repetate. Aici, în același mod, grupul care el, cu ajutorul platformei primit cel mai bun scor prin adăugarea conținutului de până la 89%, atunci când grupul de clasă tradițională, amintit abia 45% din cuvintele pe care grupul a folosit materiale de mass-media tradiționale, și doar 35%.Interpretarea rezultatelor de studii, ne-au dat M. Davis, un specialist în metodologia de cursuri de limbi străine pentru adulți. El ne-a spus: Era de așteptat, care a apărut într-o zi de curs este deschis toate mod de a învăța o limbă străină. Oamenii de știință care au lucrat un număr de ani, utilizat pentru sabercómo mecanismele naturale de învățare în creierul uman. Ling Fluent pareri, ceea ce a făcut, cel mai bun mod, și repede, presupun, că în următorii câțiva ani, această platformă este absolut lider de piata in cursuri de limbi străine.

Este în valoare de folosind metoda de? În opinia noastră, Luând în considerare cele de mai sus, opinia experților și de multe voci care confirma eficacitatea sa, textul nostru confirmă faptul că caracter intuitiv de a învăța, leo anders face o recomandăm cititorilor noștri.